• TEORIA-
    OPETUS

Autokoulun teoriaopiskelu on monipuolista opiskelua: tunnit sisältävät mm. ryhmätehtäviä ja -keskusteluja. Suosittelemme käymään tunnit oikeina tunteina autokoulumme luokassa. Teoriatunnit voi käydä myös etänä virtuaaliluokassamme.

B-koulutuksen teoriatuntimäärä on tällä hetkellä yhteensä 8 tuntia jos ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia.

Itseopiskelu

Teoriaopetuksen lisänä on itseopiskelua ja kotitehtäviä. Kotitehtäviksi lasketaan sähköisen oppikirjan lisäksi myös Ajokaista.com:n ja e-Autokoulun erilaiset harjoitukset ja itsearvioinnit.

Nettiteoriat

Meillä voit käydä kaikki autokoulun teoriatunnit netissä. Lue lyhyt ohje ja ilmoittaudu mukaan:

  • Tietokoneella osallistuminen
    Koneessa oltava toimiva mikrofoni ja kamera. Selaimena käytettävä Chrome-selainta.
  • Puhelimella osallistuminen
    Puhelimella tai tabletilla osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään ”älä häiritse” -toiminto päälle tuntien ajaksi.

Voit kokeilla laitteesi toimivuutta testiluokassa. Testiluokassa ei järjestetä mitään opetusta, ja se on tarkoitettu vain laitteiden testaamiseen. Jos pääset sisään ja saat kameran ja mikrofonin päälle, kaikki on kunnossa, ja olet valmis tulemaan varsinaisille tunneille. Varsinaiseen opetusluokkaan tullaan aina valitsemalla nettisivuiltamme ajamasi ajokorttiluokan välilehti. Sieltä löydät lukujärjestyksen ja pääset klikkaamaan itsesi opetusluokkaan.

Etäteoriatunneille kirjaudutaan suoraan tästä: Riihimäen Ajo-Opetuksen nettiteoriatunnit

Ilmoittautuminen tehdään jotta saamme yhteystietosi ja voimme olla tarvittaessa sinuun yhteydessä. Ilmoittautuminen tehdään vain yhden kerran ennen ensimmäistä osallistumiskertaa. Ilmoittautumisen jälkeen sinun ei siis tarvitse ilmoittautua erikseen varsinaisille oppitunneille, vaan riittää kun tulet lukujärjestyksen mukaisina aikoina paikalle.