• OPETUSLUPA

Ennenkuin aloitat opetuslupaopetuksen

Ensin EAS-teoriatunnit

Autokoulussa pitää suorittaa ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriatunnit (4 tuntia) ennen kuin voit aloittaa ajo-opetuksen opetuslupaopettajan kanssa. Tunteja ei tarvitse suorittaa, jos sinulla on jokin aikaisempi ajokortti. Meillä voit käydä tunnit autokoululla ”oikeina” tunteina luokassa tai virtuaalisesti verkossa. Hinta pelkät teoriat 29,00 €. Oppikirja ja teoriakokeen harjoittelumateriaali verkossa www.ajokaista.com 18,00 €

HUOM! Miten voit suorittaa teoriatunnit verkossa, katso tästä.

Ennenkuin suoritat ajokokeen

Riskientunnintamiskurssin teoria- ja ajotunnit

Riskientunnistamiskoulutus (4 teoriatuntia + 4 ajotuntia) tuntia pitää suorittaa ennen ajokoetta. Ajotunneilla keskitytään taajama- ja maatieajon riskeihin, liukkaalla ajamiseen ja pimeälläajamiseen simulaattorilla.

Teoriatunnit voit käydä joustavasti joko lähiopetuksena autokoululla tai virtuaalisesti verkossa. Ota yhteyttä toimistoomme 050 441 6488, pyydä lisätietoja sähköpostilla riihimaen@ajo-opetus.fi.

  • Paketti 1     SUOSITUKSEMME!
    Riskientunnistamiskurssi oikealla autolla (sis. teoriat, 3 ajotuntia autolla ja pimeällä ajaminen simulaattorilla) 315,00 € + ratamaksun 85,00€. –
  • Paketti 2
    Riskientunnistamiskurssi simulaattorilla (sis. teoriat, 1 ajotuntia oikealla autolla liikenteessä, pimeällä ajaminen simulaattorilla, 1 ajotuntia liikenneharjoittelua simulaattorilla ja liukasrata Riihimäen ajoharjoitteluradalla oikealla autolla TAI simulaattorilla) 225,00 € + ratamaksu 85,00€ jos valitset liukkaankelin harjoittelun oikealla autolla.

Haluatko vapaaehtoista lisäkoulutusta?

Uuden kuljettajan todennäköisyys joutua onnettomuuteen on suurin ensimmäisen kuuden kuukauden aikana ajokortin saamisesta. Tämä johtuu osaltaan ajokokemuksen ja oman toiminnan hallinnan puutteesta.

Opetuslupa By Autokoulu –konseptissa tarjoamme opetuslupalaisille räätälöidyn tuotevalikoiman, josta opetuslupaopettaja ja -oppilas voivat valita juuri heille parhaiten soveltuvia palveluja, esim. ajovalmennusta ennen ajokoetta alueen haastavimmissa liikenneympäristöissä.

Toivomme, että opetuslupalaiset ottaisivat matalalla kynnyksellä yhteyttä meihin ja liikenneopettajiimme ja käyttäisivät hyödykseen ammattilaisen osaamista. Siten päästään tehokkaasti parhaimpiin mahdollisiin oppimistuloksiin, joilla taataan se kaikkein tärkein: oppilaiden eli useimmiten omien lasten turvallisuus.

Mitä enemmän ehdit harjoitella ajamista valvotusti ennen ajo-oikeuden saamista, sitä valmiimpi olet liikenteeseen itsenäisenä kuljettajana ajo-oikeuden saatuasi. Runsas ajokokemus harjoitteluaikana eri tyyppisistä liikenneympäristöistä ja -tilanteista luo kaikupohjaa tuleviin tilanteisiin liikenteessä ja auttaa sinua ymmärtämään, miten liikenne on vuorovaikutusta, jossa jokaisella on vastuu liikenteen sujuvuudesta ja turvallisuudesta.

Tämän lisäksi monet ajoneuvon hallintaan liittyvät perustoiminnot automatisoituvat ja sinulta vapautuu aivokapasiteettia (älyllinen suorituskyky) muuhun toimintaan kuten havainnointiin. Riittävä havainnointi ja kokemus aiemmista tilanteista mahdollistaa sinulle liikennetilanteiden ennakoinnin ja hallinnan itsenäisenä kuljettajana.