• RISKIEN-
    HALLINTA-
    KOULUTUS

Palvelua opetuslupalaisille

Riskienhallintakoulutukseen sisältyy 4 tuntia teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta. Koulutuksessa keskitytään vaikeissa olosuhteissa ajamisen valmiuksiin, tuetaan sääntöjä noudattavan, turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista sekä vahvistetaan valmiuksia välttää liikenteen vaaratilanteita ja onnettomuusriskiä lisääviä tekijöitä.

Riskikoulutus suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa. Käytännössä riskikoulutus kannattaa käydä vasta juuri ennen ajokoetta. Koulutus on samalla hyvä preppauskurssi ajokoetta varten, ja ajokokeeseen pääsy myös edellyttää riskikurssin suorittamista. 

Riskikoulutuksen voit suorittaa joustavasti vaikkapa yhden päivän aikana.

  • Riskientunnistamiskurssi oikealla autolla (sis. teoriat, 2 ajotuntia autolla ja pimeälläajaminen simulaattorilla, liukasrata oikealla autolla) 315,00 €, lisäksi liukasradan ratamaksu 85,00 €
  • Riskientunnistamiskurssi simulaattorilla (sis. teoriat, simulaattorilla 2 ajotuntia ja 1 ajotunti autolla, liukasrata oikealla autolla) 225,00 €, lisäksi liukasradan ratamaksu 85,00 €

Varaa aika puh. 050 441 6488 tai 0400 618 033 tai ilmoittaudu sähköisesti.

Ajo-ohje Riihimäen ajoharjoitteluradalle

Haluamme yhteistyössä Suomen Autokoululiiton ja ajoharjoitteluratojen kanssa tarjota tuoreelle kuskille parhaat mahdolliset edellytykset turvallisiin kilometreihin tien päällä. Ajamaan oppii ajamalla. Voit saada Pohjola Autovakuutukseen jopa 20 % alennuksen, kun suoritat riskikurssin ajoharjoittelun liukasradalla oikealla autolla.