• MOPO- JA MOPOAUTO-
    KURSSIT

Mopokortin suorittaminen edellyttää 15 vuoden ikää. Voit kuitenkin ilmoittautua kurssille ja aloittaa teoriatunnit aikaisintaan 6 kuukautta ennen 15-vuotissynttäreitäsi.  Suosittelemme aloittamaan kurssin n. kuukausi ennen synttäreitä.

Mopokorttiin vaaditaan aina vanhemman kirjallinen suostumus. Saat kaavakkeen autokoululta ensimmäisen teoriatunnin yhteydessä.

AM 120 -kortti (mopokortti)

AM 120 -kortin ajotunnit voi suorittaa joko skootterilla tai vaihteellisella mopolla. Kurssin hintaan kuuluvat sähköinen oppikirja ja nettiharjoittelutunnukset, turvalliset ajovarusteet ajotunneille sekä käsittelyopetus ajoharjoitteluradalla. Kurssin lopuksi on teoriakoe ja käsittelykoe. Halutessasi voit suorittaa kurssin ohessa traktorikortin ilman lisäkustannuksia.

Hinta 300,00 € + viranomaiskulut

Mopokurssin voi aloittaa joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Selaa kursseja ja ilmoittaudu. Lisätiedot puh. 040 532 1068/Juho

Voit ostaa mopo-opetusta myös erikseen:

– teoriatunnit 4 x 45 min 90,00 €
– ajotunnit 80,00 € /kpl
– mopon ja varusteiden vuokraus käsittelykokeeseen 90,00 €
– radankäyttömaksu 20,00 €

Viranomaiskulut eivät sisälly maksuihin.

AM 121 -kortti (mopoauto)

Ajotunnit ajetaan autokoulun mopoautolla. Kurssin hintaan kuuluu nettiharjoittelutunnukset. Kurssin lopuksi on teoriakoe ja liikenneajokoe. Halutessasi voit suorittaa kurssin ohessa traktorikortin ilman lisäkustannuksia.

Hinta 500,00 € + viranomaiskulut

Mopokurssin voi aloittaa joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Selaa kursseja ja ilmoittaudu. Lisätiedot puh. 040 532 1068/Juho

Kevytauto

Nopeusrajoitettuja henkilöautoja eli kevytautoja koskevvien lakien voimaantulo on peruttu.

Lisätietoja:

Traficom
Tiedote lvm.fi-palvelussa